Persondatapolitik

Det er Skibby Kinos målsætning at beskytte dine personlige oplysninger. Skibby Kino respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives på www.skibbykino.dk eller skriftligt til Skibby Kinos medarbejdere. Vi er opmærksomme på behovet for at beskytte og forsvarligt behandle alle personlige oplysninger, som vi modtager. Det er Skibby Kinos målsætning at beskytte dine personlige oplysninger.

Hvad er personlige oplysninger?

Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, f.eks. for- og efternavn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mail-adresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads. Som hovedregel kan du bruge hjemmesiden uden at fortælle os, hvem du er, eller i øvrigt give personlige oplysninger om dig selv. For støttemedlemmer har Skibby Kino brug for at registrere navn og email-adresse og/eller fysisk adresse.

Hvem videregiver Skibby Kino personoplysninger til?

Personoplysninger afgivet på www.skibbykino.dk eller skriftligt til Skibby Kinos medarbejdere anvendes kun i Skibby Kino, så vi kan sende dig information omkring Skibby Kinos aktiviteter. Skibby Kino videregiver kun personlige data i den udstrækning, lovgivningen kræver det. Vi videregiver aldrig personoplysninger til tredjeparter.

Hvordan indsamler Skibby Kino personoplysninger?

Ud over de oplysninger, som du selv indtaster f.eks. i forbindelse med støttemedlemskab, indsamler vi løbende statistiske oplysninger om besøgende og deres adfærd på www.skibbykino.dk. Skibby Kino registrerer automatisk login og -ud tidspunkter, IP adresse samt data omkring dine bevægelser mellem forskellige sider og tjenester på Skibby Kinos hjemmeside. Men disse oplysninger bliver ikke sammensat med navn og mail. Skibby Kino bruger i den forbindelse forskellige analyseværktøjer, som f.eks. Google Analytics, der bistår Skibby Kino med at indsamle statistiske oplysninger om brugen af www.skibbykino.dk, jf. oven for.

Skibby Kino indsamler blandt andet følgende kategorier af oplysninger:

  • det websted, du kom fra
  • det søgeprogram du brugte
  • de søgeord, du brugte
  • de specifikke sider på www.skibbykino.dk du besøger
  • informationer om tilføjelsesprogrammer i din browser
  • din browsers højde og bredde
  • de links du klikker på
  • IP-adressen
  • Browsertype og sprog
  • adgangstider

Sådan bruger Skibby Kino dine personlige oplysninger

Skibby Kino indsamler oplysninger om brugere og brugernes adfærd for at kunne drive og forbedre www.skibbykino.dk. Skibby Kino bruger også de indsamlede data i forbindelse med statistik og produktanalyser, forbedring af teknologiske løsninger eller til udvikling af helt nye tiltag.

Datasikkerhed

Skibby Kino kan ikke gøres ansvarlig for tab af nogen art, der knytter sig til brug af services og tilbud på www.skibbykino.dk af data, som følge af driftsforstyrrelser, indbrud i Skibby Kinos systemer og lignende.

Ændringer i denne erklæring

Skibby Kino forbeholder sig ret til løbende at ændre denne erklæring og offentliggøre nye versioner på www.skibbykino.dk. Det er dit ansvar at holde dig ajour om gældende retningslinjer. Fortsat brug af www.skibbykino.dk er ensbetydende med en accept af de ændrede retningslinjer. Hvis du ønsker indsigt i de personoplysninger vi har, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 4752 8220 eller mail info@skibbykino.dk.